Dec 21 2018

Reuniunea membrilor asociatiei

  Vineri, 21.12.2018, a avut loc primul eveniment organizat de Centrul Municipal pentru Dialog București. Evenimentul a avut drept scop reunirea membrilor din cele trei cluburi ale asociației (Compania Municipală Sport pentru Toți, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, Centrul pentru Seniori al Municipiului București) pentru a spori eficiența și eficacitatea echipei, cât și a rezultatelor obținute. 
  Totodată, în acord cu spiritul sărbătorilor, am avut plăcerea de a asculta și ne bucura de minunatele cântece interpretate de Corul Colindătorilor de la Seminarul Teologic.
  În cadrul acestui eveniment ne-au onorat cu prezența domnul City Manager Sorin Chiriță, doamna Director General CSMB Alexandra Dobre, domnul Director al Companiei Municipale Sport pentru Toți Cezar Stancu și domnul Șef Serviciu Programe și Proiecte la CTMB Andrei Manea.

  La inițiativa doamnei Primar General Gabriela Firea și prin intermediul Centrului pentru Seniori al Municipiului București, Centrului pentru Tineret al Municipiului București și Companiei Municipale Sport pentru Toți a fost înființată Asociația Centru Municipal pentru Dialog București. Activitatea asociației se va axa pe implementarea proiectelor cu impact în comunitatea bucureșteană.

  Împreună, pas cu pas, putem contribui la dezvoltarea comunității. 
  “Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democraţie. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitatea în care vrei să trăieşti.” (Marjorie Moore)
  Vă așteptăm în echipa noastră!