Mar 22 2019

Adunare Generala a Consiliului Municipal al Elevilor

    Vineri, 22.03.2019, elevii bucureșteni s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale a Consiliului Municipal al Elevilor din Bucureşti de la Liceul Teoretic “Traian”. Principalele puncte de pe ordinea de zi au fost alegerile pentru Comisia de Etică a Consiliului Municipal al Elevilor București, calendarul activităților și evenimentelor CMEB și campania de informare cu privire la drepturile și obligațiile elevilor.
    În calitate de partener, Asociaţia Centrul Municipal pentru Dialog vine ori de câte ori este nevoie în sprijinul elevilor.  La această întâlnire, delegatul Centrului Municipal pentru Dialog,  Andrei Grigore le-a vorbit elevilor despre activitatea asociaţiei, punctând principalele informaţii legate de programul de voluntariat.
    Voluntariatul este o stare de spirit care pornește din datoria şi loialitatea fiecăruia, din dorința de a ajuta pe celălalt sau din dorința de a face ca lucrurile să meargă mult mai bine în jurul nostru. Dacă venim în sprijinul oamenilor care au nevoie de noi fără să cerem nimic în schimb, nu facem altceva decât să contribuim la creşterea societăţii şi dezvoltarea mediului în care vom trăim.
    Proiectele Asociației Centrul Municipal pentru Dialog București sunt orientate în vederea realizării activităţilor educaţionale, sociale, sportive, cultural şi ştiinţifice, promovarea voluntariatului, participarea cetăţenească şi promovarea valorilor democratice europene.
    Asociația Centrul Municipal pentru Dialog București vine în sprijinul comunității Municipiului București aducând la aceeași masă trei categorii mari de actori: instituțiile publice, organizațiile economice și societatea civilă, astfel încât să putem organiza dezbateri publice la care să participe cetățenii și alte părți interesate, pentru a realiza un schimb de opinii pe marginea unor anumite subiecte.